Diensten

Als aanbieder van Cloud-diensten op het gebied van onder andere Open Source, Java/JEE en IBM Software brengen wij uw infrastructuur op een hoger niveau, maken wij u flexibeler en zorgen wij ervoor dat u kosten bespaart op energie, investeringen en personeel.

Onze pragmatische en daadkrachtige instelling zorgen ervoor dat onze kennis en capaciteit een naadloze aansluiting krijgen op uw behoeften, dag en nacht.

De belangrijkste zaken waar Hosting on Demand zich mee bezighoudt:

  • Managed hosting
  • Web Hosting en Domeinnaam Registratie
  • Hosted VoIP Telefonie

Ons portfolio bevat uit alle verschillende pijlers enkele voorbeelden van bekende en minder bekende klanten.

Maar ook als uw eigen hosting boven hoofd uitgroeit ben u bij ons aan het goei adres. wij kunnen de diensten overnemen. Neem gerust contact met ons op.

Managed Hosting

Wat is managed hosting precies? Managed hosting bestaat uit niets meer dan de infrastructuur die u op uw eigen locatie kunt hebben staan en de diensten die u daar omheen zou moeten faciliteren om die infrastructuur te laten draaien, te laten groeien en te beveiligen. Onder infrastructuur verstaan wij netwerken, netwerk-componenten, servers, besturingssystemen en een applicatie-infrastructuur.

Het komt er dus op neer dat u met managed hosting deze omgeving en diensten of een deel ervan uitbesteedt aan ons, omdat het efficiënter is, goedkoper of sneller. Wij creëren waarde door groot in te kopen, veel kennis in te brengen en flexibel te kunnen schakelen met personeel en infrastructurele componenten, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

IBM Software Hosting

Hosting on Demand onderscheidt zich als managed hosting specialist door haar verregaande kennis van IBM WebSphere, IBM Lotus en aanverwante software en technieken. Wij vullen deze kennis aan met veel ervaring op het gebied van technisch infrastructuur-, besturingssysteem- en netwerkbeheer. Hiermee zijn wij en allround partner voor onder andere het midden- en kleinbedrijf.

Uitbesteding van complete platformen komt steeds vaker voor, zeker nu IBM BeNeLux heeft erkend dat het mkb een gemiste kans is geweest en alsnog een inhaalslag wordt ingezet. Maar ook beheer op lokatie of remote behoren tot de mogelijkheden die wij bieden. Per geval zullen wij bekijken wat het beste is voor uw onderneming. Wij zien ons graag als verlengstuk van uw ICT-afdeling om gezamenlijk de knelpunten bij u weg te nemen, kennis aan te vullen en niet onbelangrijk in tijden van crises, kosten te besparen.

Wij verwachten dat de markt steeds meer oplossingen op het gebied van Managed Hosting zal vragen, omdat het Internet steeds (sneller) toegankelijk wordt en tegelijkertijd steeds meer generieke oplossingen worden bedacht die voor meedere partijen kan worden ingezet (SaaS). Daarnaast worden infrastructurele omgevingen in snel tempo groter en complexer en is het onwenselijk en soms zelfs onmogelijk om alle kennis te integreren in een bedrijf.

Wij verwachten dat de meeste toepassingen uiteindelijk via het Internet worden afgespeeld (denk aan SaaS oplossingen) en op die trend willen wij graag inzetten om u goed van dienst te kunen zijn. Dit geldt voor ons voor de kant van beschikbaarheid van deze diensten, maar bovenal voor de kennis van de platformen en hun achterliggende systemen. Wij denken graag met u mee over keuzes en zien dit als een voortschreidend proces.

Hosting on Demand wil met haar diensten binnen 2 jaar marktleider worden op het gebied van IBM Software Solutions Hosting in de BeNeLux.

 

Virtualisatie

Op de vraag of het inzetten van gevirtualiseerde hardware iets voor u is, is het antwoord: dit is afhankelijk van verschillende factoren. Bij virtualisatie is het in principe zo dat u fysieke hardware deelt met andere klanten (of met uzelf). Dat houdt in de praktijk in dat gevirtualiseerde hardware binnen een bepaalde bandbreedte presteert.

Over het algemeen werkt dit voldoende, maar u blijft te allen tijde afhankelijk van de maximale performance van het onderliggende systeem. Als een andere virtuele omgeving of een aantal virtuele omgevingen tezamen, zodanig veel performance innemen binnen hun bandbreedte, kan het zijn dat u daar last van hebt. Loadbalancing kan hier weer een uitkomst bieden. Er is op voorhand niet te zeggen of virtualisatie voor u een juiste oplossing is. De technieken worden echter wel steeds beter, waardoor wij in 95% van onze installaties virtualisatie inzetten.

We denken daarom ook graag mee over hetgeen voor uw omgeving het beste is, zodat u te allen tijde bereikbaar blijft en tegelijkertijd niet teveel betaalt. Ook speelt uw ambitie hierin een rol. Een omgeving kan bijvoorbeeld heel klein neergezet worden, waarna u later wellicht moeilijk kunt opschalen. Het is verstandig om keuzes omtrent de infrastructuur te baseren op onder andere dit soort vraagstukken.

De voordelen van virtualisatie zijn echter eveneens aanzienlijk. Zo bent u een stuk flexibeler in het geval van calamiteiten. Door zogenaamde snapshots te nemen van uw omgevingen, bent u binnen enkele minuten weer online, mocht de hardware het begeven. Als u vragen heeft over virtualisatie of u vraagt zich af of u virtualisatie goed kunt toepassen met uw applicaties en systemen, neemt u alstublieft contact met ons op.

Website on Demand

Website on Demand voorziet personen en bedrijven van een online identiteit met hosting- en domeinnaamregistratie-diensten. Website on Demand is medio 2009 gestart als handelsnaam van Hosting on Demand B.V., een gerenommeerde infrastructuur en maatwerk hosting specialist op het gebied van IBM en open source software.

De missie van Website on Demand omvat het wegnemen van de technische aspecten op het gebied van domeinnaamregistraties, -verhuizingen, -mutaties en verwante hostingdiensten, ten einde de totale beleving van het “online zijn” toegankelijker en leuker te maken voor iedereen.

iPhone & iPad Apps

Registreer nu onderweg nieuwe domeinnamen via WoD’s iPhone en iPad App. Support staat nu ook altijd mobiel standby.

Als snel groeiende speler op de markt van webhosting, heeft Website on Demand met haar App ten behoeve van domeinnaamregistraties en webhosting een grote stap voorwaarts gezet die de deuren openzet naar een groter bereik en een nóg betere dienstverlening voor haar klanten. Nog nooit was het zo eenvoudig om realtime, dag en nacht, thuis of onderweg, nieuwe domeinnamen te registreren. De helpdesk beantwoordt vragen bijna realtime en wel via “push”-notificaties, een sublieme oplossing.

Website on Demand (EN) - App on Demand

UTM on Demand

Hosting on Demand is de enige gecertificeerde partner van Endian in Nederland en voor haar verzorgen wij dan ook de distributie van Endian appliances en software in Nederland.

Endian is de toonaangevende leverancier van open source oplossingen voor netwerkbeveiliging.

Duizenden netwerken wereldwijd zijn al beveiligd door de Endian UTM (Unified Threat Management) product familie, die veilige communicatie levert en bescherming tegen kwaadaardige bedreigingen van internet.

Zie utmondemand.nl voor prijzen en meer informatie over deze Endian – Unified Threat Management appliances, zoals de Endian Mini.

Build Straat Hosting

Hosting on Demand heeft samen met Software Art de ultieme ontwikkelstraat ingericht en heeft inmiddels zo’n 8 jaar ervaring met de gebruikte tools binnen deze ontwikkelstraat. Voor meer informatie, lees hieronder welke producten wij onder andere integraal aanbieden.

Gitorious – Versiebeheer

Vanwege redenen als eenvoud, betrwoubaarheid en veiligheid, wordt GIT steeds meer gebruikt als versiebeheer tool voor software ontwikkelaars. Github.com, een online platform dat GIT gebruikt, ontwikkelt zich snel en is zeer toegankelijk. Gitorious biedt u dezelfde mogelijkheden, maar dan voor uw eigen bedrijf!

Jira – Issue Management

Traceer en beheer issues. JIRA integreert met uw documentatie, continuous builds en planning. Een beter overzicht van taken en issues kunt u zich niet wensen.

Confluence – Documenteer

Een wereldwijd geprezen intranet voor uw online documentatie. Dit geavanceerde wiki biedt u vele mogelijkheden, van documentatie tot complete integratie met de overige componenten. U kunt eenvoudig een dashboard “in elkaar klikken”, todo-lijsten bijhouden en handleidingen schrijven die weer als PDF of .DOC geëxporteerd kunnen worden.

Bamboo – Continuous Integration

Code die door ontwikkelaars is getest en terug in versiebeheer wordt gezet, wordt door Bamboo gedetecteerd, waarna deze controleert of alle componenten nog te ‘bouwen’ zijn. Deze integratie rapporteert de restultaten via bijvoorbeeld GTalk of e-mail en kan uw software direct installeren op een ontwikkelmachine.

Greenhopper – Go AGILE!

Greenhopper is de plug-in binnen ons pakket dat uw ontwikkelproces AGILE maakt. Voortgang ziet u snel in grafiekvorm, de planning werkt eenvoudig middels drag ‘n drop en de tool integreert naadloos met onder andere JIRA en confluence.

Crowd – Single Sign-On

De gehele aangeboden Atlassian Stack is middels Single Sing-On te gebruiken. Crowd beheert uw accounts. Gitourious zal middels OpenID worden gekoppeld, waarmee u een totaaloplossing wordt geboden die overzichtelijk is. Een betere combinatie van tools dat aansluit op een Scrum benadering bestaat niet.